Σελίδες

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Aston Martin στον πάγο



Η ετήσια εκδήλωση της Aston Martin "ΟΝ ICE" έλαβε χώρα φέτος στο Lapland, όπου αρκετοί ευκαταστατοι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα βρετανικά supercars στον πάγο.

Αναλυτικά η ηλεκτρική τεχνολογία του BMW i8



Στο συγκεκριμένο βίντεο θα δείτε αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθεί ο ηλεκτροκινητήρας του BMW i8, ώστε να παρέχει εντυπωσιακές επιδόσεις και μηδαμινή κατανάλωση στο γερμανικό supercar.

Επίσημο ντεμπούτο της νέας Ferrari California T στο Τόκιο



Το νέο ιταλικό supercar έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο Τόκιο και μαγνήτισε αρκετά βλέμματα...

Koenigsegg Agera R 1.140 PS vs Ford Focus 115 PS



Όταν ο κόσμος δεν έχει κάτι άλλο να κάνει... μαγνητοσκοπεί μία... αστεία κόντρα ανάμεσα σε ένα Ford Focus diesel και ένα θηρίο koenigsegg Agera R, το οποίο μετράει 1.140 ίππους κάτω από το καπό. Παρά το ότι το Focus είχε ένα προβάδισμα μισού μιλίου, το Agera R το πρόλαβε πριν ολοκληρώσει την κόντρα του 1 μιλίου.

Ένας τυχερός πεζός!



Τυχερός στάθηκε ο πεζός στο συγκεκριμένο βίντεο, αφού γλίτωσε από του... Χάρου τα δόντια!

Πως ανέβηκε η νέα Ford Mustang Convertible επάνω στο Empire State Building;



Οι περισσότεροι θα νομίζατε ότι ανέβηκε με ελικόπτερο, αλλά η αλήθεια είναι ότι η μεταφορά με ελικόπτερο είναι επικίνδυνη στο παρατηρητήριο του Empire State Building της Νέας Υόρκης, που βρίσκεται στο 86ο όροφο του ουρανοξύστη. Έτσι, η Ford για μία ακόμα φορά (αφού το είχε κάνει και στο παρελθόν με την πρώτη γενιά Mustang) συναρμολόγησε το muscle car της στην οροφή, μεταφέροντας όλα όσα χρειάζεται από τον ανελκυστήρα.

Με μία Porsche 918 Spyder σε... πρώτο πρόσωπο!



Ίσως από τα καλυτερα βίντεο της Porsche 918 Spyder. Ο πολυπρωταθλητής Patrick Long οδηγεί το υβριδικό supercar της γερμανικής φίρμας, φορώντας μία κάμερα (GoPro) στο κράνος του. Η πίστα στην οποία οδηγεί είναι η αμερικάνικη Austin στο Τέξας.

Φορτηγό-ελικόπτερο απογειώνεται για πρώτη φορά!



Για πρώτη φορά απογειώνεται αυτό το ιδιαίτερο φορτηγό, το οποίο δέχτηκε τις κατάλληλες προσθήκες από κατασκευαστική εταιρεία ελικόπτερων για να μπορέσει όχι μόνο να ταξιδεύει στο δρόμο, αλλά και στον αέρα.

Δύο κορίτσια... τρομάζουν από μία Mercedes C63 AMG



Στους δρόμους του Λονδίνου κυκλοφορεί αυτό το... τέρας! Ενώ αμέριμνες περπατούσαν δύο κοπέλες πίσω από το γερμανικό θηρίο, το... ξερόγκαζό της τις τρόμαξε!

Η τεχνολογία του μονοθέσιου F1 της Mercedes



Αναμφίβολα, η ομάδα της Mercedes έχει κάνει μία εκπληκτική εκκίνηση του πρωταθλήματος F1 για φέτος. Εμείς μπορούμε να δούμε το... γιατί, αφού το βίντεο μας εξηγεί την υβριδική τεχνολογία της W05.

Το Abarth 695 Biposto





To Abarth 695 Biposto αποτελεί το γρηγορότερο... νόμιμο Abarth 695 που έχει κατασκευαστεί ποτέ από την εταιρεία. Εντυπωσιάζει με τα 997 κιλά του και το 0-100 που ολοκληρώνεται σε 5,9 δλ.

Η Peugeot ξανά στο Dakar

Η Peugeot επιστρέφει σε ένα από τα δυσκολότερα ράλι του κόσμου, το Dakar, από τον Ιανουάριο του 2015. Πίσω από το τιμόνι του εντυπωσιακού 2008 DKR θα βρίσκονται οι Carlos Sainz και Cyril Despres.