Σελίδες

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Μοτοσικλετιστής βοηθάει... δύο φορές ένα συμπολίτη του!



Κυνηγώντας ένα λεωφορείο...

Στο κόκπιτ του Citroën C-Elysee



Με το εν λόγω βίντεο... καθόμαστε μέσα στo αγωνιστικό Citroen C-Elysee, το οποίο συμμετέχει στους αγώνες WTCC, ενώ μας εξηγεί αναλυτικά ο Jose-Maria Lopez για τα... καλούδια του γαλλικού μοντέλου.

Νέο Fiat Linea



H Fiat παρουσιάζει το νέο μεσαίο μοντέλο της ιταλικής φίρμας, το Linea.

H Maria Sharapova και ο Mark Webber μέσα στη Porsche 918 Spyder



H... πρέσβειρα της Porsche, Maria Sharapova και ο Mark Webber ως οδηγός της γερμανικής φίρμας έκαναν ένα γρήγορο test drive την νέα Porsche 918 Spyder.

Το νέο Golf Variant με City Emergency Brake System



H VW παρουσιάζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο το Αυτόματο Σύστημα Φρεναρίσματος (City Emergency Brake System), το οποίο αποτελεί προαιρετικό εξοπλισμό στο νέο Golf Variant.

To νέο Ford Tourneo Courier





Αρκετές είναι οι εταιρείες που παρουσιάζουντα επαγγελματικά τους οχήματα, έτσι και η Ford αποκαλύπτει το νέο Tourneo Courier.

O Cafu μαζί με τον Ken Block



Αναμφίβολα, το πρόσφατο βίντεο με τον Ken Block εντυπωσίασε, όπως άλλωστε κάνει τόσα χρόνια ο εν λόγω οδηγός. Σε αυτό το βίντεο όμως βλέπουμε τον γνωστό ποδοσφαιριστή Cafu να μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τον Ken Block.

Ρώσικη διαφήμιση της Porsche Macan



H νέα Porsche Macan κάνει την... εμφάνισή της στην ρωσική τηλεόραση. Η Macan αποτελεί το πρώτο compact SUV μοντέλο της γερμανικής φίρμας.

Κόλλησε η 6τροχη Mercedes-Benz G63 AMG 6x6



Όποιος έλεγε ότι η Mercedes G63 AMG 6x6 δεν... κολλάει πουθένα, να το ξανασκεφτεί, αφού κάπου σε παραλία του Kuwait η 6τροχη Mercedes χρειάστηκε να ρυμουλκηθεί από την άμμο...

Ένα κλασσικό Audi 200 στα... χιόνια!



Το Audi 200 και το συγκεκριμένο βίντεο είναι μία απόδειξη ότι δεν χρειάζεσαι κανένα supercar για να... παίξεις στα χιόνια, αλλά μπορείς και με ένα αυτοκίνητο άνω των 30 ετών.

Έκπληξη σε 7χρονο με βόλτα μέσα σε Lamborghini Aventador



Ένα 7χρονο τυχερό παιδί είχε την ευκαιρία να πάει βόλτα με μία Lamborghini Aventador ως δώρο για τα γενέθλιά του, μιας και ήταν μεγάλος fan του supercar της ιταλικής φίρμας. To δώρο έγινε πραγματικότητα από ένα club της Lamborghini, γιαυτό και κατεύθασαν σε κονβόι...