Σελίδες

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Subaru WRX STI εν κινήσει...



Ένα απολαυστικό βίντεο με πρωταγωνιστή το νέο Subaru WRX STI.

Οικολογικό 3τροχο αυτοκίνητο



Η Elio Motors παρουσίασε ένα νέο 3τροχο μοντέλο, το οποίο εφοδιάζεται με έναν 0,9 λτ. 3κύλινδρο κινητήρα, που αποδίδει 55 ίππους. Η εταιρειά υπόσχεται πολύ χαμηλή κατανάλωση και ελάχιστες εκπομπές ρύπων CO2.

Κλέφτες μέρα μεσημέρι...



Άνετοι και ωραίοι οι... κύριοι, καταφέρνουν και κλέβουν μία Ferrari 348 του 1990 μέρα μεσημέρι!

Πουλήθηκε η Mustang από την ταινία Need For Speed



Σε πλειστηριασμό βγήκε η γνήσια Ford Mustang που πρωταγωνίστησε στην ταινία Need For Speed και πουλήθηκε στην τιμή των 300.000 δολαρίων, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το νέο Peugeot Boxer



Ακολουθώντας την παρουσίαση του νέου Citroen Jumper, η Peugeot παρουσίασε τον... αδερφό Boxer, το οποίο αποτελεί πρόταση στην γκάμα των επαγγελματικών αυτοκινήτων.

100 δλ. στο περίπτερο της BMW στο Σαλόνι της Κίνας



Εντυπωσιάζει η βαυαρική φίρμα με τα τελευταία της μοντέλα να πλασάρονται με περηφάνεια στο περίπτερο του Σαλονιού της Κίνας. 100 δευτερόλεπτα γερμανικής δύναμης...

Μία βελτιωμένη Ferrrari F12 από τη VOS Cars



O Shmee μπήκε μέσα σε μία βελτιωμένη Ferrari F12 Berlinetta από τη VOS Cars και κάνει βόλτες στους γερμανικούς δρόμους.

Όταν το ποδόσφαιρο συναντά την αυτοκίνηση



Δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τα... καμώματα του Ken Block. Αυτή τη φορά όμως έρχεται αντιμέτωπος με τον σταρ του ποδοσφαίρου Neymar Jr. και δείχνει ο καθένας τους τι μπορεί να κάνει στο είδος του...

Ο Sebastian Vettel με το πρωτότυπο Infiniti Q50 Eau Rouge



Το πρωτότυπο Infiniti Q50 Eau Rouge έχει κατασκευαστεί με τεχνολογία δανεισμένη από τη Formula 1. Τι καλύτερο από το να το δοκιμάσει πρώτος ο Sebastian Vettel (πιλότος F1 της Red Bull Racing και 4 φορές πρωταθλητής)...

Εντυπωσιακό βίντεο της Monster... όπως μας έχουν συνηθίσει!



H Monster είναι μία εταιρεία, που εκτός των άλλων, σκηνοθετεί και εξαιρετικά βίντεο! Στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε έναν... αγώνα ανάμεσα σε μοτοσικλέτα χωμάτινων αγώνων και ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Οδηγοί; Οι Woffinden και Doran αντίστοιχα!

H Press Conference της Lamborghini στο Σαλόνι του Πεκίνου



Φυσικά και η Lamborghini κάνει την εμφάνισή της στο Σαλόνι της Κίνας, όπου πάτησε στη χώρα της Ανατολής και το νέο supercar της ιταλικής φίρμας, η Huracan.