Σελίδες

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Έτσι λοιπόν λειτουργεί το διαφορικό στο νέο SEAT Leon CUPRA



Αν κάποιος δεν γνωρίζει πως λειτουργεί το διαφορικό του ομίλου VW, το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο στο νέο SEAT Leon Cupra, τότε το βίντεο θα σας λύσει κάθε απορία...

Jaguar στον πάγο



Ένα βίντεο με αρκετό παιχνίδι στον πάγο μας προσφέρει η Jaguar, παρουσιάζοντάς μας τις F-Type V8 S και XKR-S να γλιστρούν με... χάρη στο χιονισμένο τερέν.

Η νέα BMW M4 εθεάθη στην Κων/πολη



Σε πρωταγωνιστικό ρόλο η νέα BMW M4, η οποία βρέθηκε στην Κων/πολη για φωτογραφίσεις και μαγνητοσκοπήσεις, πριν την επίσημη κυκλοφορία της.

9 διαδρομές τις οποίες πρέπει να οδηγήσεις πριν τα 30 σου



Στο συγκεκριμένο βίντεο παρουσιάζονται 9 εξαιρετικές διαδρομές που πρέπει να οδηγήσει κανείς πριν τα 30 του. Βέβαια δεν καταλαβαίνω τον λόγο που πρέπει να γίνει πριν τα 30 συγκεκριμένα, ωστόσο εμείς μπορούμε να απολαύσουμε τα τοπία και τις διαδρομές.

Παραδόθηκε η πρώτη BMW M3 πριν κυκλοφορήσει...



Δημοσιεύτηκε ένα βίντεο, το οποίο αναφέρουν ότι πρόκειται για την πρώτη νέα BMW M3 που παραδόθηκε σε έναν τυχερό από το Abu Dhabi. Πως έγινε αυτό; Το πιθανότερο είναι να τα έκαναν... πλακάκια με κάποιον dealer και του κανόνισε τη νέα BMW M3 λίγους μήνες πριν αυτή κυκλοφορήσει επίσημα στην αγορά.

Έτσι φτιάχνει η Koenigsegg ανθρακονημάτινες ζάντες



Η Koenigsegg είναι μία από τις λίγες εταιρείες που ειδικεύεται στην κατασκευή supercar μοντέλων και μόνο. Πως όμως κατασκευάζει ζάντες από ανθρακόνημα;

Το αγωνιστικό τμήμα της Porsche ευχαριστεί τους οπαδούς του



Σε ένα βίντεο 86 δλ., η Porsche Motorsport ευχαριστεί όλους τους οπαδούς της για την υποστήριξη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.

15 δλ. επιτάχυνσης με μία Jaguar F-Type



Μερικές φορές χρειάζονται μόλις λίγα δλ. για να πάρει κανείς μία γεύση από μία Jaguar, πόσο μάλλον από μία F-Type! Ο ήχος... επιβάλλεται!