Σελίδες

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

F1 Κίνα: Επαφές των Massa-Alonso & Bottas-Rosberg



Στον αγώνα Formula 1 της Κίνας είχαμε δύο αρκετά επικίνδυνες επαφές ανάμεσα στους Felipe Massa - Fernando Alonso & στον Valteri Bottas - Nico Rosberg.

Οι ικανότητες ενός Mitsubishi EVO είναι... εξαιρετικές!



Αναμφίβολα, το Mitsubishi EVO είναι ένα τετρακίνητο μοντέλο, που σε προκαλεί για... παιχνίδι! Ειδικά αν ο οδηγός έχει της ικανότητες που πρέπει... τότε πραγματικά αξίζει!

Ferrari LaFerrari βόλτα στο Monaco



Τα λόγια περιττά! Η Ferrari LaFerrari κάνει τη βόλτα της στους δρόμους του Monaco και εντυπωσιάζει. Και πως άλλωστε να μην το κάνει αυτό, αφού αποτελεί την πρώτη υβριδική, αλλά και τη γρηγορότερη Ιταλίδα καλλονή που βγήκε από το Maranello με... πινακίδες!

Οδηγήστε και κερδίστε ταξίδι στο Rally d Italia



H Hyundai διοργάνωσε έναν διαγωνισμό, όπου οι διαγωνιζόμενοι θα αναμετρηθούν στην... πίστα με ένα Veloster. Όσους περισσότερους γύρους ολοκληρώνει κανείς, τόσα περισσότερα χρήματα συγκεντρώνει η εταιρεία για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ -το καλύτερο είναι- ότι ο καλύτερος χρόνος/γύρος θα ανταμειφθεί με δωρεάν ταξίδι στο ράλι WRC της Ιταλίας.

Το νέο Subaru Outback στη Νέα Υόρκη



Στο περίπτερο της Subaru βρίσκεται το ολοκαίνουργιο Outback, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

To νέο Nissan Murano



Η Nissan αποκάλυψε την 3η γενιά του Murano στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης.