Σελίδες

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ατίθασα άλογα σε μία Lamborghini



Μπορεί να έχεις άλογα, αλλά θα πρέπει να μπορείς να τα τιθασεύσεις! Οι 1.600 ίπποι της Lamborghini Gallardo ήταν υπεραρκετοί, οι οποίοι ξεπερνούν ακόμα και την ικανότητα του οδηγού.

Mercedes Benz ML63 AMG VS BMW X6M



Τα δύο ισχυρά SUV κάνουν τα παιχνίδια τους σε δημόσιο δρόμο, αλλά στο τέλος η BMW την κάνει.... τι ακριβώς κάνει; Δείτε το βίντεο...

Νέο Citroen Jumper



Η νέο επαγγελματική πρόταση της Citroen, η οποία είναι το νέο Jumper.

Bugatti Veyron Vitesse VS Lambo Aventador VS BMW S1000RR



Τι συμβαίνει όταν μία Super Sport μοτοσικλέτα τα βάζει με δύο από τα καλύτερα αυτοκίνητα επάνω στον πλανήτη;

Νέο σύστημα σπινιαρίσματος για τη Ford Mustang



Το σύστημα Line Lock είναι το τελευταίο σύστημα ελεγχόμενου σπινιαρίσματος της νέας Ford Mustang για να... ζεσταίνει κανείς τα λάστιχα και να είναι έτοιμος για όλα!

Παιχνίδια με Ferrari 458 & Lamborghini Aventador



Σε ερημωμένους δρόμους της Σαουδικής Αραβίας δύο ντόπιου έβγαλαν μία βόλτα τα... θηρία τους για να ξεσκάσουν. Βλέπουμε μία Lamborghini Aventador και μία Ferrari 458 Italia.

Lykan Hypersport: Το εξωπραγματικό supercar των 3,4 εκατ. δολ.



Η W Motors κατασκεύασε ένα από τα γρηγορότερα (και ακριβότερα supercars) ονόματι Lykan Hypersport, το οποίο φέρει 3,7 λτ. κινητήρα με διπλό τούρμπο και αποδίδει 740 ίππους και 960 Νm ροπής. Το 0-100 του είναι 2,8 δλ. και θα κατασκευαστούν μόλις 7 μονάδες στην τιμή των 3,4 εκατομ. δολαρίων.

To Citroen DS 5LS R concept



Ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο παρουσίασε η Citroen με ονομασία DS 5LS R, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Σαλόνι του Πεκίνου.

Ο Tom Sykes στην πίστα με την Alfa Romeo 4C



Ένας γρήγορος γύρος με την Alfa Romeo 4C και οδηγό τον Tom Sykes. O... αναβάτης οδήγησε ταχύτατα το νέο supercar της ιταλικής φίρμας.

Ιστορική (υβριδική) αναδρομή της Lexus



Η Lexus δημοσιοποίησε ένα βίντεο, στο οποίο κάνει μία μικρή ιστορική αναδρομή σε 84 δλ. σχετικά με τα υβριδικά μοντέλα που έχει κατασκευάσει.

Η Press Conference της Nissan στο Σαλόνι του Πεκίνου



H Nissan στο Σαλόνι της Κίνας παρουσιάζει τα νέα μοντέλα (πρωτότυπα και παραγωγής) με τον Andy Palmer να είναι ένας από τους "παρουσιαστές". Τα περισσότερα βλέμματα στράφηκαν στο νέο πρωτότυπο Lannia.