Σελίδες

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Κόντρα McLaren 12C VS Ferrari FF



Δύο θηρία- υπεραυτοκίνητα αποδεικνύουν ότι παρά το γεγονός ότι δεν είναι... ολοκαίνουργια, μπορούν να προσφέρουν θαυμασμό! Η McLaren 12C ή η Ferrari FF είναι καλύτερη;

Νέο TV-SPOT του νέου Audi S1



Το νέο Audi S1 είναι το ισχυρότερο μικρό μοντέλο της γερμανικής εταιρείας και κυκλοφορεί ήδη στη χώρα μας. Η Audi δημοσιοποίησε ένα νέο TV-SPOT του μοντέλου....


Η Renault στο Σαλόνι του Πεκίνου



Η Renault στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Κίνας. Παρουσιάζει όλα τα νέα μοντέλα της, όπως το Captur και το νέο Megane RS.

O James Blunt με την BMW 4 Series Convertible



Ο γνωστός τραγουδιστής James Blunt αγόρασε μία BMW Σειρά 4 Cabrio, αφού μόλις την πρωτοείδε ήθελε να την αποκτήσει.

Toyota στο Dakar 2014



Η Toyota στο ράλι Dakar! Η Toyota φημίζεται για τα ανθεκτικά της αυτοκίνητα, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει και στο πιο δύσκολο ράλι του κόσμου.

Το σίγουρο είναι ότι ο κεραυνός τον τρόμαξε...

H αγωνιστική Lamborghini SuperTrofeo κάνει βόλτες στο Monaco



H αγωνιστική Lamborghini SuperTrofeo δεν πατάει πίστα, αλλά βρίσκεται στους δρόμους του Monaco. Ντυμένη με την... αθλητική της περιβολή τραβάει τα βλέμματα των περαστικών.

Αυτοκίνητο που δεν βρομίζει...από τη Nissan



Κάποτε η Subaru είχε παρουσιάσει το αυτοκαθαριζόμενο αυτοκίνητο την ημέρα του ψέμματος και της φάρσας. Η Nissan όμως έρχεται σήμερα να μας αποδείξει ότι μία τέτοια τεχνολογία είναι εφικτή... εν μέρει! Αφού το καθάρισμα του αυτοκινήτου είναι κουραστικό, τότε ένα αυτοκίνητο που δεν λερώνεται είναι ότι πρέπει. Το βίντεο μας αποκαλύπτει αυτή την τεχνολογία, η οποία βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο ακόμα, πάνω σε ένα Nissan Note.

Αναβαθμισμένα Lamborghini Gallardo & Nissan GT-R και ένα περιπολικό!



Δύο κοντράκιδες με βελτιωμένα υπεραυτοκίνητα κάνουν αυτοσχέδιες κόντρες στο δημόσιο δρόμο της Ρωσίας. Στο πέρασμά τους συναντούν ένα περιπολικό, το οποίο αποφάσισε ότι πρέπει να δώσει τέλος στους δύο παράνομους οδηγούς!

Μία κυρία δοκιμάζει το Launch Control του Nissan GT-R



Η έκφραση της κυρίας όταν το Nissan GT-R είναι έτοιμο να... απογειωθεί!

Μία Lamborghini Gallardo έπιασε φωτιά στα 200 μίλια/ώρα



Σε κόντρα ανάμεσα από 2 βελτιωμένες Lamborghini Gallardo, η μία δεν άντεξε την υψηλή θερμοκρασία και... παραδόθηκε στις φλόγες!

O Barack Obama παίζει ποδόσφαιρο με το ASIMO της Honda



To ρομποτάκι της Honda με την ονομασία ASIMO έπαιξε ποδόσφαιρο με τον πρόεδρο τον Η.Π.Α., μιας και ο Barack Obama είναι λάτρης της τεχνολογίας.